A Wiener története

A Wiener Optika Kft. 2000. október 25-én került megalapításra – Budapest. 1037 Bécsi u. 54. szám alatt.

Optikai üzletből szűrővizsgálati szolgáltatóvá váltunk

Üzletünk 20 éven keresztül optikaként üzemelt, modern becsiszoló műhellyel, valamint a szemvizsgálat terén a legmodernebb (már digitális technikát is alkalmazó) felszerelésekkel rendelkezett.

Optikánk hamar a szemüveget/optikai megoldást keresők kedvelt üzletévé vált, ügyfeleink kedvező árakkal, színvonalas szemüvegkeret választékkal, és amire a legbüszkébbek vagyunk: Kedves, segítőkész, szakképzett kollégákkal találkozhatnak. Szolgáltatásaink fokozatosan bővültek, előbb a legmodernebb technológiát is felhasználó számítógépes szemvizsgálattal és kontaktlencse rendeléssel, később szemész szakorvosi vizsgálattal bővültünk.

Üzletünk, a Wiener optika 2020. március 1-től megváltozott, tevékenységünket a továbbiakban Céges kitelepült látásszűrésekre specializáljuk. Vállalkozásunk a céges szűrést igénylő intézmények/vállalkozások részére kínálja tevékenységi kapacitását. Igyekszünk minden igényt a tőlünk telhető legjobb minőségben teljesíteni. Kitelepülve, a megrendelő telephelyén elvégezzük a szükséges vizsgálatokat, és szemüvegajánlást.

 

Munkahelyi látásszűrés

Céges látásszűrés, az 50/1999. (XI. 3.) EüM rendelethez kapcsolódóan

Eseti szűrővizsgálatok

Céges egészség és családi napok

Védelem a szem számára

Munkavédelmi szemüvegek, kékfény szűrős szemüvegek

Szem előtt a megelőzés

Önkormányzati egészségügyi napok, szűrés és prevenció

Ne késlekedj minket választani!

Miért pont a Wiener optika?

Computeres vizsgálat digitális auto ref-keratométerrel és vizus táblával

felmérjük a látással kapcsolatos panaszokat. Computer segítségével megállapítjuk a fénytörési hibákat. Megmérjük a pupillák közötti távolságot az optikailag helyes és vásárlóra szabott szemüveg elkészítése érdekében.

Garancia a minőségre

Az összes márkázott lencsénél a gyártó által kiállított gyári garancia és prémium garancia

Verhetetlen ár/érték

A társasággal történt megállapodás alapján piaci viszonylatba is jelentős szemüveg kedvezmények

Tanácsadás és szemüvegkészítés

Az igényeknek megfelelően meghatározzuk a távoli, közeli és igény szerint a speciális tevékenységekhez használt szemüveg adatokat. kontaktlencse tanácsadás Az elkészült szemüvegek kiszállítása a telephelyre

„ A szemüveg alapvető eszköz a jó életminőséghez, az ára is megfizethető kell, hogy legyen!”

Alapvetően olyan információk átadására épül, amelyek ismeretében fokozott figyelem vetül a látásproblémákra, azok felismerésére, megelőzésére és kezelésére.                                                      

 A szűrőprogramot erre a célra kifejlesztett mérőműszerek segítségével végezzük, eredményével információt kapunk a látással kapcsolatos esetleges problémákról.

A már meglévő látáspanasz vizsgálatára épül, feladata, a diagnosztizálás, majd ezt követően a szemészeti megoldások ajánlása (esetleges további szakvizsgálatokra történő javaslat, valamint a dioptria meghatározása).

Elsősorban a szemüveggel, kontaktlencsével kapcsolatos megoldások javaslatát foglalja magában, de lehetőség van egyéb (speciális nagyítók) megoldások ajánlására is.

 A program nagy hangsúlyt fektet a szűrésen résztvevők igényeinek – lehetőség szerinti- maximális kielégítéseire és a kiszolgálásra.    

Mivel a magyarországi optikai szaküzletek kínálata és árpolitikája meglehetősen különböző, – és ez által nehezen értelmezhető- ezért a program alapvetően fontosnak tartja az árakkal kapcsolatos egyértelmű kommunikációt.

További cél a piacon található legjobb ár kialakítása (ezzel kapcsolatosan a beszállító – keret, és – lencsegyárakkal folyamatos áregyeztetést végzünk).

Shopping Cart